Sostenibilitat

A Grupo Dani, estem compromesos amb la sostenibilitat en cada pas del nostre procés de producció. Com a empresa dedicada al sector de l'alimentació, especialment a la conserva de marisc i peix, entenem la importància de protegir els nostres recursos marins per a les generacions futures.

Ens enorgulleix comptar amb certificats de pesca sostenible i aqüicultura sostenible, cosa que garanteix que els nostres productes provenen de fonts responsables que respecten els ecosistemes marins. A més, estem compromesos amb l'economia circular: els residus derivats de la petxina del marisc són transformats en productes per fertilitzar el terra, tancant així el cicle de vida i minimitzant el nostre impacte ambiental.

En línia amb el nostre compromís amb el medi ambient, hem fet inversions significatives en energia sostenible. La nostra darrera iniciativa ha estat la instal·lació de plaques fotovoltaiques, aprofitant l'energia solar per alimentar les nostres operacions. Aquesta inversió no només redueix la nostra petjada de carboni, sinó que també ens permet operar de manera més eficient i reduir la nostra dependència de fonts denergia no renovables.

A Grupo Dani, creiem que la sostenibilitat no és només una responsabilitat, sinó una oportunitat per innovar i liderar el canvi a la nostra indústria. Estem compromesos a seguir explorant noves maneres de reduir el nostre impacte ambiental i contribuir al benestar del nostre planeta, mentre continuem oferint productes de la més alta qualitat als nostres clients.

Uneix-te a nosaltres en el nostre viatge cap a un futur més sostenible. Junts, podem marcar la diferència.

Adjunt Mida
Política mediambiental1.22 MB 1.22 MB
Informe plaques fotovoltaiques192.67 KB 192.67 KB