Empresa

La vida del Grup Dani comença com un negoci familiar que al llarg del temps ha sabut adaptar-se a les tendències del mercat.

Dani ha evolucionat de ser representant en espècies i conserves, fins a convertir-se en productor, fabricant i distribuidordels seus productes, i consolidar-se com una de les empreses més grans d’espècies i conserves actuals .

Catàleg

Canned seafood

Conserves

Veure més
Especiaria

Espècies

Veure més
Seasonings

Assaonadors

Veure més
Condimentos

Condiments

Veure més
Molhos para aperitivos

Salses

per aperitius

Veure més
Legumes em conserva

Vegetals

Veure més

Les nostres fàbriques al món

Certificacions

IFS Food

International Featured Standard - Food

El segell IFS Food garanteix la qualitat de la marca, alhora que ajuda a complir tots els requisits de seguretat. IFS aplica estàndards comuns d’auditories acceptades internacionalment per tal de millorar contínuament la seguretat dels consumidors.

ASC

Aquaculture Stewardship Council (ASC)

Certificació de productes del mar conreats de forma responsable.

HACCP CERTIFIED

Hazard analysis and critical control point (HACCP)

Enfocament sistemàtic preventiu de la seguretat alimentària contra els penya-segats biològics, químics i físics en processos de producció que poden causar inseguretat al producte acabat i proposar mesures per reduir aquests penya-segats a un nivell segur.

Agricultura ecològica

Disposem de super-aliments amb certificat d'agricultura ecològica. Aquest certificat garanteix que els nostres productes es basen en un sistema sostenible i respecten el medi-ambient. Són productes sense pesticides químics, sense fertilitzants sintètics i no són OGM.

Kosher

Les nostres espècies estan certificades com a productes Kosher des 2018, el que ens permet arribar a un sector més ampli de clients.

Història recent

Sistema d'emmagatzematge compacte

2021

Muntem un magatzem compacte Shuttle, amb un augment de la capacitat de magatzem de 1471 buits al mateix espai. Amb aquest tipus d'emmagatzematge s'aconsegueix eliminar els passadissos per la qual cosa s'acaba aprofitant millor la superfície i l'espai total d'emmagatzematge.

Pròxim event

Últim event

ANUGA COLONIA

-
ANUGA COLONIA