Empresa

La vida del Grup Dani comença com un negoci familiar que al llarg del temps ha sabut adaptar-se a les tendències del mercat.

Dani ha evolucionat de ser representant en espècies i conserves, fins a convertir-se en productor, fabricant i distribuidordels seus productes, i consolidar-se com una de les empreses més grans d’espècies i conserves actuals .

Catàleg

Canned seafood

Conserves

Veure més
Spices

Espècies

Veure més
Assaonadors

Assaonadors

Veure més
Condiments

Condiments

Veure més
Salses per aperitius

Salses

per aperitius

Veure més
Preserved vegetables

Vegetals

Veure més

Les nostres fàbriques al món

Certificacions

IFS Food

International Featured Standard - Food

El segell IFS Food garanteix la qualitat de la marca, alhora que ajuda a complir tots els requisits de seguretat. IFS aplica estàndards comuns d’auditories acceptades internacionalment per tal de millorar contínuament la seguretat dels consumidors.

ASC

Aquaculture Stewardship Council (ASC)

Certificació de productes del mar conreats de forma responsable.

HACCP CERTIFIED

Hazard analysis and critical control point (HACCP)

Enfocament sistemàtic preventiu de la seguretat alimentària contra els penya-segats biològics, químics i físics en processos de producció que poden causar inseguretat al producte acabat i proposar mesures per reduir aquests penya-segats a un nivell segur.

Agricultura ecològica

Disposem de super-aliments amb certificat d'agricultura ecològica. Aquest certificat garanteix que els nostres productes es basen en un sistema sostenible i respecten el medi-ambient. Són productes sense pesticides químics, sense fertilitzants sintètics i no són OGM.

Kosher

Les nostres espècies estan certificades com a productes Kosher des 2018, el que ens permet arribar a un sector més ampli de clients.

Història recent

50 aniversari

2020

Celebrem el 50 aniversari. Gràcies a la confiança dels nostres clients i el esforç del nostre equip humà hem crescut i ara som una empresa present en més de 40 països. En 50 anys ens hem consolidat en el mercat i som una empresa de referencia en el sector. Gràcies a tots el que ho heu pogut fer possible.

Pròxim event

Últim event

SIAL Paris 2020

-

Tenim una cita imprescindible a Paris. L'esperem a la fira de SIAL, 20-22 d'Octubre 2020.

SIAL 2020