Amanida de gambes i papaia

Ingredients
  • 300 g de gambes
  • 200 g de papaia
  • 100 g de mongetes verdes
  • 30 g de cacauets
  • 2 bitxos
  • 1 gra d'all
  • 1 llima
  • Salsa de soja
  • Sucre morè
Preparació

Pelem i coem a la planxa les gambes. Reservem.

Torrem els cacauets, a foc lent, en una paella sense greix. Reservem.

En un bol barregem el suc de llima, dues cullerades de salsa de soja i dues cullerades de sucre morè, batent amb unes varetes fins dissoldre el sucre i lligar la salsa. Incorporem els bitxos sense llavors i picats molt fins, els cacauets i el gra d'all (tots dos molt picats), i barregem. Tallem les papaies a làmines i les disposem juntament amb tot l'anterior en un bol per amanides. Afegim les mongetes verdes (netes i tallades en diagonal, en tires molt fines) i remenem bé perquè la salsa arribi a totes les verdures. Se serveix molt fresca.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Peix i marisc
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats