Ingredients
              - 2 Filets de pollastre
 - 1 llauna de papaia
 - 2 tomàquets
 - 1 escarola
 - 1/2 pebrot vermell
 - Vinagre de mòdena
 - Oli d'oliva
 - Assaonador llimona i pebre negre
 - Sal
 
Preparació
              Escalfem la planxa per fer els filets de pollastre assaonats amb la llimona i pebre negre de 3 a 4 minuts per cada costat. Un cop comencin a daurar-se, els tallem a daus petits i els reservem.
Mentre es refreda el pollastre, rentem l'escarola, la escorrem i la tallem a trossos, rentem i tallem a grills els tomàquets, el pebrot i la papaia. En una font, barregem tots els ingredients, i els amanim amb l'oli i el vinagre. Finalment, salpebrem al gust.
  - 
  Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
 - 
  Temps total20 minuts