Amanida de verat amb patates

Ingredients
  • 8 patates petites
  • 100 g de pèsols
  • 100 de mongetes verdes
  • 2 llaunes de verat amb oli
  • 1 llimona
  • Mostassa a l'estragó
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
  • Sal
Preparació

Coem les patates, els pèsols i les mongetes en un olla amb abundant aigua i sal fins que estiguin tendres. Les escorrem i les refresquem amb aigua freda. Reservem.

Seguidament, disposem en un bol una cullerada de mostassa a l'estragó, el suc d'una llimona, un pessic de pebre negre, oli i dues cullerades de vinagre. Afegim les verdures (prèviament trossejades), afegim el verat esmicolat i barregem bé perquè l'amaniment s'escampi per totes les verdures de manera homogènia.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Ensalades
    Peix i marisc
    Vegetals i llegums
  • Temps total
    30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Pebre negre

Sal negra de l'Himalaia