Amanida de xampinyons

Ingredients
  • 1 bossa de barreja d'amanida
  • 100 g de xampinyons
  • 150 g de margarina
  • 1 aranja rosa
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 2 culleradetes de pebre verd mòlt
  • 1 cogombre
  • 2 raves
  • Edulcorant líquid
  • Oli d'oliva
  • Sal
Preparació

Netegem la barreja d'amanida i la tallem. Netegem també els xampinyons, el cogombre, els raves i els tallem tot a rodanxes.

Seguidament pelem l'aranja eliminant la seva banda blanca i la tallem a grills. Amb la resta de la polpa recuperem el suc i el reservem. Prepararem la vinagreta barrejant el suc d'aranja, la mostassa, una mica de sal, pebre verd, edulcorant i l'oli. Un cop la salsa estigui ben lligada, amanirem l'amanida prèviament preparada en un bol.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Vegana
    Vegetals i llegums
    Vegetariana
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Barreja de bolets

Pebre verd

Sal marina gruixuda