Amanida d'espàrrecs

Ingredients
  • 12 espàrrecs blancs
  • 100 g de ruca
  • 5 tomàquets secs
  • 50 g de formatge fresc
  • Pinyons
  • Oli
  • Vinagre
  • Sal
Preparació

En un bol posem la ruca prèviament rentada juntament amb els tomàquets secs sencers. Tallem els espàrrecs en trossos d'uns 4 cm i els afegim al bol juntament amb uns cubs de formatge fresc. En un recipient a part fem una vinagreta senzilla amb l'oli, el vinagre i la sal.

Finalment, incorporem la vinagreta al bol de l'amanida juntament amb un grapat de pinyons i ho barregem tot amb precaució de no trencar els espàrrecs fins que la vinagreta quedi impregnada en tota la barreja. Podem servir-lo al moment o reservar-ho a la nevera 10 minuts perquè estigui més fresc.

.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Ensalades
    Vegetals i llegums
    Vegetariana
  • Temps total
    30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Sal marina gruixuda