Amanida marinera de colors

Ingredients
  • 200 g d'arròs
  • 1 llauna de musclos en escabetx
  • 1 llauna de tonyina
  • 1 ceba vermella
  • 1 tomàquet vermell gran
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 pebrot groc
  • Olives verdes
  • Olives negres
  • Assaonador Fines herbes
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de modena
  • Pebre negre
  • Sal
Preparació

Primer de tot posem l'aigua al foc i quan estigui bullint tirem l'arròs i mitja cullera de postres de sal.

Mentre es cou l'arròs tallem la ceba i el tomàquet en petits trossos. Seguidament tallem per la meitat les olives verdes i negres. Fem el mateix amb els pebrots, fins que quedin tallats en petits trossos.

Escorrem la tonyina i els musclos deixant-los en la font de l'amanida. Hi afegim un bon raig de vinagre juntament amb una mica de fines herbes. Seguidament ho barregem amb tot el que abans hem tallat i salpebrem.

Quan estigui cuit l'arròs, l'escorrem i l'esbandim sota l'aixeta amb abundant aigua freda.

Barregem tot bé a la font i si voleu, podeu prendre-la ja, però el millor seria que es serveixi una mica freda, així que deixem l'amanida d'arròs a la nevera una hora perquè es barregin bé els sabors.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Ensalades
    Peix i marisc
    Vegetals i llegums
  • Temps total
    30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Fines herbes

Pebre negre

Sal marina amb fines herbes

Sal marina gruixuda

Tonyina clara