Apple crumble

Ingredients
  • 110 g de farina
  • 60 g de mantega
  • 75 g de sucre
  • 4 pomes
  • Canyella en pols
  • Gingebre en pols
  • 1 clau
  • 1 llimona
Preparació

Rentem la llimona i ratllem la seva pell, tenint cura de no arribar a la part blanca, i espremem el suc. Seguidament pelem les pomes, retirem el cor i les tallem a quarts i cada quart en 3 trossos.

Fonem 1/3 de mantega en un pot (prèviament tallada a trossos), macerem 20 minuts les pomes amb 1/3 de sucre i 2 cullerades de suc, afegim una culleradeta de cada espècia (per el clau 3 unitats) i les coem. Després, barregem la resta de mantega, sucre, farina i la ratlladura de llimona, fins a obtenir una barreja d'un aspecte grumollós. Un cop estigui temperada la compota, l'aboquem en un recipient per forn.

Finalment, farem lliscar el grumollat per sobre d'aquesta i la enfornarem durant 30 minuts, a 180 ºC a la part mitjana del forn, fins que la superfície es dauri. Condimentem amb canyella i gingebre abans de servir.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Dolç
  • Temps de preparació
    15 minuts
  • Temps de cuinat
    45 minuts
  • Temps total
    60 minuts
Average: 5 (1 vote)

Productes relacionats

Canyella