Arròs a la Veneciana

Ingredients
  • 1/2 quilo d'arròs
  • 1 pollastre petit
  • 1 pebre vermell gran
  • 1/2 got de vi blanc
  • Assaonador gust Itàlia
  • 3-4 tomàquets madurs
  • 10 brins de safrà
  • Oli d'oliva
  • 60 g de mongetes verdes
  • 100 g de margarina
Preparació

Tallem el pollastre a trossos petits i els fregim a la margarina. Un cop fregits i daurats els retirem en un plat per usar-los més tard.

En el mateix greix tirem dues cullerades de l'assaonador gust Itàlia i, quan estigui ben barrejat, tornem a posar el pollastre a la paella, afegim el vi, deixem que s'evapori una mica, afegim els tomàquets pelats i picats finament i el safrà, juntament amb un litre escàs d'aigua bullint. Deixem que es cogui tot uns minuts més perquè agafi gust.

En un cassó a part bullirem l'arròs blanc. Quan estigui al punt, el podem servir al plat i al costat col·locarem el pollastre amb tot el seu suc, i podem adornar-lo amb tiretes de pebre vermell i les mongetes tendres prèviament escalfades.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
    Arròs
    Vegetals i llegums
  • Temps total
    30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Julivert

Sabor Itàlia

Sal marina amb llimona