Brou de pollastre amb te verd

Ingredients
  • 1/2 kg de pit de pollastre sense pell
  • Te verd
  • 4 cebes
  • Oli d'oliva
  • Gingebre
  • All mòlt
  • 40 g de blat de moro
  • Pebre blanc
  • Sal Rosa
Preparació

Col·loquem la fulles de te verd (3 cullerades petites) en un recipient gran, hi afegim l'aigua i coem a foc lent durant 2 o 5 minuts i ho colem.

En un recipient a foc mitjà escalfem l'oli. Un cop estigui prou calent afegirem dues cullerades de gingebre, una d'all mòlt, les cebes prèviament tallades i ho anirem remenant durant aproximadament 2 minuts.

Afegim el pollastre, deixant-lo fregir entre 2 i 3 minuts, i afegim 40 g de blat de moro i el brou que hem preparat abans amb el te. Un cop tenim tots els ingredients, baixem el foc i cuinem a foc lent durant uns 40 minuts. Assaonem amb el pebre blanc i colem tota la barreja. Se serveix molt calent.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Carn
    Sopes i cremes
  • Temps de preparació
    15 minuts
  • Temps de cuinat
    45 minuts
  • Temps total
    1 hora
Average: 4 (1 vote)

Productes relacionats

Gingebre

Pebre blanc

Sal rosa de l'Himalaia