Cassola de patates i formatge

Ingredients
  • 4 patates
  • 150 g de formatge crema
  • 1/2 tassa de crema agra
  • 1 ceba
  • 1/2 culleradeta de sal d'all
  • 1/2 tassa de formatge cheddar ratllat
  • 1 tomàquet
Preparació

Tallem les patates a trossos grans i les col·loquem en una cassola mitjana. Afegim la suficient aigua perquè ens cobreixi completament les patates i les cuinem a foc mitjà-alt fins que les patates estiguin tendres, al voltant de 15 minuts.

Escorrem i preparem el puré en la mateixa cassola, reservant algunes patates en un plat. Anem preescalfant el forn a 200ºC.

A la cassola hi afegim el formatge en crema i la crema agra i ho batem tot fins aconseguir una crema uniforme i li incorporem la ceba (prèviament ratllada) i la sal d'all. Posem les patates que hem reservat abans en una font per coure i les cobrim amb el puré de patates. Empolvorem amb formatge cheddar i el posem al forn 20 minuts o fins que el formatge ens quedi torrat.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Vegetals i llegums
    Vegetariana
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Mix pebres amb sal marina

Sal d'all