Classic Steak Shrimp

Ingredients
  • 1 filet de carn
  • 4 gambetes
  • 1 llimona
  • 1 all
  • Julivert
  • Cinc pebres
  • Pebre negre
  • Sal
Preparació

Preparem el filet assaonant-lo amb oli d'oliva, sal i pebre i el deixem reposar durant 15 min.

En una cassola petita a foc mitjà, escalfarem la mantega i l'all laminat fins que comenci bullir. Retirem del foc i deixem reposar 5 minuts.

A part, assaonem les gambetes amb la ratlladura de la llimona i una mica de sal i pebre.

En una graella coem el filet a foc mitjà durant 8 minuts, volta i volta, perquè no ens quedi la carn dura del centre. Retirem la graella i deixem reposar 3 minuts.

En una altra graella cuinarem les gambetes prèviament amanides, fins que quedin fermes al tacte, 5 minuts i retirar.

Servirem el filet calent amb les gambetes a sobre, un polsim de ratlladura de cinc pebres i un polsim de julivert.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
    Peix i marisc
  • Temps total
    1 hora
Encara sense vots

Productes relacionats

Cinc pebres

Julivert

Pebre negre

Sal marina amb llimona