Col a la Tailandesa

Ingredients
  • 500 g de filets de llenguado
  • 1 kg de coliflor
  • 1 bròquil
  • 3 cebes
  • Salsa de soja
  • 1 cullerada de farina
  • 2 cullerades d'oli
  • ½ litre de crema de llet agra
  • Formatge per fondre
  • Assaonador Thailandia
Preparació

Després de tallar la base, traiem les fulles exteriors de la col; agafem les més boniques, les rentem i blanquegem durant uns minuts en aigua bullint i lleugerament salada, juntament amb el bròquil prèviament tallat a trossets. Les escorrem i les deixem assecar.

Tallem a trossos les cebes prèviament bullides, les passem pel passapurés, i ho barregem amb 2 cullerades de l'assaonador Tailàndia, l'oli i la farina fins a obtenir una crema homogènia, més aviat densa.

Barregem la salsa de soja amb 2 cullerades del preparat gust Tailàndia, pintem els filets de llenguado amb la barreja i els col·loquem en un plat fons perquè reposin una mitja hora.

Col·loquem els filets de llenguado en una font per forn, i estenem una cullerada de la crema sobre cada filet de llenguado; els cubrim amb la crema de llet agra i el bròquil fins que quedin coberts fins a la meitat de l'alçada i els empolvorem amb el formatge.

Posem al forn el nostre plat, a 170 ºC durant 30 minuts perquè es dauri el formatge i el servim ben calent.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Peix i marisc
    Vegetals i llegums
  • Temps total
    1 hora 30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Sabor Tailàndia