Crema blanca a la canyella

Ingredients
  • 2 tasses de llet desnatada
  • 1 tassa de llet de coco
  • Maicena
  • Canyella
  • Clau
  • Sucre
  • Edulcorant
Preparació

Posem la llet excepte 1/4 de tassa en un pot amb la canyella en branca, el clau i el sucre (2 cullerades). Anem escalfant la barreja sense que arribi a bullir i sense deixar de remoure anirem incorporant les dues cullerades de Maicena diluïda amb la llet reservada. Seguirem remenant amb una cullera de fusta fins que lligui i s'espesseixi una mica. Quan estigui al punt, ho apartarem i deixarem reposar fins que es refredi.

Colem la llet i barregem amb la llet de coco, ho provem i si no és prou dolça li podem afegir una mica d'edulcorant. La servirem empolvorada amb canyella en pols.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Dolç
  • Temps total
    20 minuts
Average: 5 (3 votes)

Productes relacionats