Crestes d'espinacs amb panses i pinyons

Ingredients
  • 1 massa per crestes
  • 400 g d'espinacs
  • 2 cullerades de panses sense llavors
  • 2 cullerades de pinyons
  • 1 ou
  • Oli
  • Sal
Preparació

Saltegem els espinacs, per tandes, en una paella amb una mica d'oli i assaonant-los amb sal. A part daurem lleugerament els pinyons en una mica d'oli i els afegim, juntament amb les panses, als espinacs saltats.

Quan tot estigui fet una pasta, ho retirem del foc i deixem que es temperi una mica per poder treballar amb aquesta massa. Quan ja no cremi procedim a omplir les crestes amb la preparació anterior i les doblem tancant les vores amb ajuda d'una forquilla, i fent talls a la part superior per crear una forma. Batrem un ou i pintarem la massa per tal que un cop cuites quedin ben dauradetes.

Coem les crestes al forn, prèviament escalfat a 200 ºC de temperatura, durant 15 minuts.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Vegetals i llegums
    Vegetariana
  • Temps de preparació
    15 minuts
  • Temps de cuinat
    30 minuts
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Sal marina gruixuda