Croquetes de ceps

Aprèn a fer unes delicioses croquetes de ceps que el teu paladar va a gaudir molt.
Ingredients
  • Ceps (200 g)
  • Ceba mòlta (3 culleradetes)
  • Farina (50 grams)
  • Mantega (50 g)
  • Llet (500 ml)
  • Pebre mòlt (1 culleradeta)
  • Ous (2 unitats)
  • Pa ratllat (200 g)
  • Sal (1 culleradeta)
  • Oli per fregir
Preparació
  1. Deixar els ceps DANI en remull en aigua durant 30 minuts per hidratar-los i després els piquem.
     
  2. En una paella posem mantega fins que es fongui.
     
  3. Afegim els ceps picats, ceba mòlta, sal i pebre mòlt. El saltegem durant 5 minuts.
     
  4. Afegim farina i ho remenem fins que es converteixi en una massa. Després incorporem llet prèviament escalfada i ho remenem sense parar durant 5 minuts.
     
  5. Estenem l'elaboració en una font i ho deixem reposar al congelador durant 1 hora, d'aquesta manera la massa agafarà més consistència.
     
  6. Amb l'ajuda de dues culleres es munten les croquetes.
     
  7. En un recipient  posem els ous batuts  i en un altre posem el pa ratllat.
     
  8. Passem les croquetes per l'ou i després pel pa ratllat.
     
  9. Escalfem una paella amb abundant oli i fregim les croquetes fins que estiguin a punt.
  • Cantitats
    6
  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Tipus de cuina
    Francès
  • Temps de preparació
    1 hora 30 minuts
  • Temps de cuinat
    15 minuts
  • Temps total
    1 hora 45 minuts
Average: 5 (1 vote)

Productes relacionats

Pebre negre

Sal marina amb fines herbes