Espaguetis a la marinera

Ingredients
  • 1 paquet d'espaguetis
  • 1 llauna de gambes a l'allet
  • 1 llauna de calamars amb salsa americana
  • 3 grans d'all
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal
Preparació

Posem a bullir abundant aigua amb sal i, quan bulli a borbolls, col·loquem els espaguetis amb cura perquè no es trenquin. Podem fer servir pasta fresca o pasta seca; els deixarem coure el temps que indiqui l'envàs.

Mentre es cou la pasta, aprofitem per posar els alls, prèviament pelats i laminats en una paella. Llavors afegim els calamars i donem unes voltes al sofregit. Finalment incorporem les gambes (escorregudes) a la paella perquè es barregin amb la salsa i guanyin sabor. Posem la pasta cuita i calenta a la paella i donem unes voltes al guisat. Acabem empolvorant tot amb el julivert picat i servim els espaguetis immediatament.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Peix i marisc
  • Temps de preparació
    20 minuts
  • Temps de cuinat
    30 minuts
  • Temps total
    50 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

All i julivert

Calamars

Herbes Provença

Julivert

Mix pebres amb sal marina

Sal d'all

Sal marina gruixuda