La pasta conté hidrats de carboni i proporciona energia de manera molt eficaç. A més, aquesta recepta conté salmó que és un producte ric en omega-3, per tant, és una recepta molt útil per a esportistes.
      
                    
                    
  Ingredients
              - Espaguettis (400 gr)
- Formatge crema (210 gr)
- Cibulet DANI (2 culleradeta)
- Pebre negre mòlt DANI (1 culleradeta)
- Farigola (1 culleradeta)
- Llet (1 tassa)
- Salmó natural en llauna DANI (3 llaunes)
- Mantega (1 cullerada)
- Sal
Preparació
              - Primer anem coent els espaguettis.
 
- Agafem un bowl i incorporem la llet i el formatge crema i el batrem fins que tingui una barreja homogènia.
 
- En una olla escalfem a foc mig la barreja anterior i afegim el cibulet, la farigola, la sal, el pebre negre i la mantega.
 
- Quan el gust de la barreja anterior s'hagi unificat, obrim les llaunes de salmó DANI, les esmicolem i les incorporarem dins de l'olla. Deixem coure durant 2 minuts.
 
- Vam col·locar els espaguettis cuits en un plat i incorporarem per sobre la crema elaborada anteriorment i a gaudir.
 
  - 
  Cantitats4
- 
  Tipus de receptaPlat principal
- 
  Tipus de cuinaMediterranean
- 
  Temps de cuinat30 minuts
- 
  Temps total30 minuts
 
   
   
  