Espàrrecs blancs amb escuma de maionesa

Ingredients
  • Espàrrecs gruixuts
  • 1 ou
  • 200 ml de llet
  • Aigua de la conserva
  • Oli d'oliva
  • Sal
Preparació

En un recipient o got de batedora batem l'ou amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de sal. Muntem una maionesa molt espessa, convé no abusar en aquest cas de l'oli d'oliva perquè la maionesa conservi un sabor molt suau.

En un recipient escalfem lleugerament la llet i la batem un cop tèbia amb una batedora obtenint una escuma molt lleugera. Aboquem la llet amb la seva escuma sobre un parell de cullerades de maionesa i mitja de l'aigua de la conserva i batem de manera suau però constant fins a obtenir una salsa esponjosa.

Servirem els espàrrecs amb l'escuma de maionesa.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Vegetariana
  • Temps total
    20 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Sal marina gruixuda