Fingers de formatge (sense gluten)

Ingredients
Preparació

Tallem el formatge cheddar en tires i, a continuació, preparem 3 bols: un amb farina de cigrons (o d'arròs sense gluten) barrejada amb una mica d'orenga, un altre amb un parell d'ous batuts empolvorats amb julivert i un tercer amb preparat per arrebossats (sense gluten) Dani barrejat amb flocs de civada picats.

Després de preparar els tres bols, toca arrebossar nostres fingers passant en ordre per cada un d'ells: primer pel bol de farina amb orenga, després pel de els ous i, finalment, pel bol que conté l'arrebossat.

Ja tenim tot a punt per començar a fregir nostres fingers de formatge sense gluten. Cobrim abundantment el fons d'una paella amb oli d'oliva (també podem utilitzar una fregidora) i els fregim a foc fort durant 3-4 minuts. Durant la cocció els donarem la volta amb molt de compte per evitar que s'obrin. Quan estiguin daurats i als podrem retirar. Recorda escórrer l'excedent d'oli perquè quedin més cruixents i saborosos.

Llestos per servir! Podem acompanyar-los amb una mica de salsa com barbacoa sense gluten 'o amb la salsa que més ens vingui de gust!

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Sense gluten
    Vegetariana
  • Temps total
    30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Julivert

Preparat per arrebossats (sense gluten)