Flam de pinyons

Ingredients
  • 4 ous
  • Llet condensada
  • 100 g de sucre
  • 1/2 L de llet
  • Pinyons
  • Vainilla
Preparació

Primer de tot batem bé els ous i ho barregem amb la llet condensada. Reservem. En un pot posem a escalfar el mig litre de llet amb una branca de vainilla, sense deixar que arribi a bullir perquè la vainilla deixi anar tota la seva essència. Remenem durant 10 minuts a foc molt suau i ho deixem refredar.

Un cop la llet estigui a temperatura ambient, ja la podem afegir a la barreja dels ous i la llet condensada. També aprofitem per afegir el sucre i els pinyons (sencers o picats, a gust del consumidor). Aboquem la barreja en mini recipients, prèviament caramel·litzats i els posem dins d'una olla a pressió a màxima potència durant uns 15 minuts. Un cop transcorregut el temps i per assegurar-nos que el flam està cuit, podem punxar el flam amb un escuradents i si surt net vol dir que el flam està acabat i llest per menjar.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Dolç
  • Temps total
    30 minuts
Average: 3.7 (3 votes)

Productes relacionats

Vainilla