Formatge fregit amb sèsam i mel

Ingredients
  • 200 g de formatge de cabra
  • 1 ou
  • 50 g de farina
  • 50 g de pa ratllat
  • 100 g de llavors de sèsam
  • 6 cullerades de mel de flors
  • Oli d'oliva verge extra
Preparació

Tallarem el formatge a daus o en cercles (pots ajudar-te d'un talla-pastes o motlle de galetes) els passem per farina, ou (prèviament batut) i el pa ratllat.

Els tornem a arrebossar amb ou i llavors de sèsam, estrenyent una mica amb els dits perquè s'enganxin bé.

Els fregirem al moment en abundant oli ben calent, fins que quedin ben daurats. Escorre'ls sobre paper de cuina.

A part, escalfarem la mel en un cassó o al microones, 15 segons a màxima potència, remenant fins que quedi lleugera.

Servirem al moment els fregits de formatge empolvorats amb sèsam, acompanyant amb la salsa de mel.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Dolç
  • Temps total
    30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats