Ingredients
              - 200 g de gambetes congelades
- 1 alvocat
- 8 tomàquets cherry
- 1 llimona
- Anet
- Julivert
- Bitxo
- All
- Pebre negre
- Sal
Preparació
              Posem les gambetes congelades en aigua bullint. Quan les gambetes pugin a la superfície, eles bullirem durant 7-10 minuts, no més, perquè la carn es posaria dura.
En un bol d'amanida tallarem en daus l'alvocat, els tomàquets cherry i els barrejarem amb les gambetes.
A part fem un guarniment amb 2 cullerades d'oli, l'all, el bitxo mòlt, el suc d'una llimona, salpebrem al gust i ho afegim a l'enciamera, barrejant bé i empolvorant amb una mica d'anet i julivert fresc.
 
  - 
  Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
- 
  Temps de preparació30 minuts
- 
  Temps de cuinat45 minuts
- 
  Temps total1 hora 15 minuts
 
   
   
   
  