Gelat de papaia

Ingredients
  • 1 llauna de papaia
  • 134 g de llet sencera
  • 100 g de nata
  • 83 g de llet en pols desnatada
  • 150 g de dextrosa
  • 25 g de sucre
  • 6 g de lecitina de soja triturada
Preparació

En una cassola barregem la llet sencera i en pols, la nata, la dextrosa, el sucre i la lecitina de soja. Anem escalfant i remenant la barreja a foc suau perquè no arribi a bullir fins aconseguir que es dissolgui i es barregin tots els ingredients per igual. Un cop estigui ben barrejat, afegim la papaia a daus i ho triturem tot en la mateixa cassola.

Col·loquem la barreja en un recipient tapat a la nevera, i anem remenant cada 30 minuts per homogeneïtzar la mescla. Un cop comenci a quallar, ho passem una última vegada per la batedora i ho emmagatzemem al congelador un mínim de 4 hores. Per presentar aquest gelat, el traurem del congelador uns 15 minuts abans de servir-lo.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Per l'estiu
    Dolç
    Vegetariana
Average: 5 (2 votes)

Productes relacionats