Iogurt casolà

Ingredients
  • 1l de llet sencera
  • 1/2 l d'aigua
  • 1/2 llauna de litxis farcits de pinya
  • 2 tasses de llet en pols
  • 2 iogurts naturals
  • Sucre
Preparació

En una cassola posem a bullir mig litre d'aigua. Un cop l'aigua comenci a bullir li afegim les dues tasses de llet en pols, remenem bé i deixem reposar la mescla fins que es temperi.

Al mateix temps, en un recipient a part, escalfem el litre de llet sencera juntament amb els litxis farcits de pinya, prèviament escorreguts i triturats, durant 5 minuts sense deixar que bulli però si ben calent. Apartem del foc i deixem temperar.

Quan les dues llets estiguin tèbies les unim i afegim tot el contingut de 2 iogurts tenint especial cura de que no ens quedin grumolls a la mescla. Un cop uniforme, afegim el sucre al gust depenent de la dolçor que vulguem que tingui el iogurt.

Aboquem la barreja en un recipient (que no sigui metàl·lic), el tapem amb film i ho deixem reposar durant unes 8 hores a la nevera. Un cop transcorregut el temps, hem d'assegurar que el nostre iogurt hagi quallat, adquirint una textura bastant ferma. Si no fos així, podem deixar-ho una hora més tancat.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Dolç
    Vegetariana
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats