Macedònia d'estiu

Ingredients
  • 1 llauna de litxis farcits de pinya
  • 1 llauna de mango
  • 1 got de vi dolç
Preparació

Reservem el líquid de les dues llaunes i la resta del contingut de les llaunes el col·loquem en un recipient ampli i el reservem a la nevera.

En una cassola posem a escalfar l'almívar de la llauna de litxis farcits de pinya juntament amb el got de vi dolç. A foc lent anem remenant la barreja fins que l'alcohol s'hagi evaporat del tot i l'almívar ens hagi espessit.

Deixem temperar a temperatura ambient i un cop fred, ho afegim al bol amb les fruites, movem i deixem reposar, almenys 30 minuts, a la nevera. El servim ben fred.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Dolç
    Vegana
    Vegetariana
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats