Makis de mango

Ingredients
  • 1 1/2 tassa de farina
  • 2 tasses de llet
  • 2 ous
  • 6 cullerades de sucre
  • 1/2 tassa de cacau en pols
  • 1/2 cullerada de vainilla
  • Sal

Farciment:

  • 1 llauna de mango
  • Meló
  • 1 formatge mascarpone
Preparació

Processem tots aquests ingredients a la liquadora fins que estiguin ben incorporats i quedi una massa homogènia. Deixem reposar la massa a la nevera uns 20 minuts abans de preparar els creps en una paella antiadherent.

Un cop estiguin preparats i refredats, tallarem els creps en tires per a mes tard poder omplir i fer un rotllet a manera de "makis".

A part farem la barreja per al farciment. Utilitzarem 1 envàs de formatge mascarpone petit, una llauna de mango en almívar (sense el suc) i una tallada de meló tallats a daus petits.

Seguidament untem la massa amb mascarpone i empolvorem per sobre amb daus de mango i meló; enrotllem. Repetim el mateix procediment fins a acabar la massa. Servim molt fred i empolvorat amb sucre glacé.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Dolç
  • Temps total
    45 minuts
Average: 5 (1 vote)

Productes relacionats

Vainilla