Mini carbassons italians

Ingredients
  • 1 kg de carbassons petits
  • 1 pastanaga
  • 2 cebes mitjanes
  • ½ Pebrot vermell
  • Julivert mòlt
  • All mòlt
  • Herbes de Provença
  • Pa ratllat
  • 3 ous
  • 1 got de llet
  • 100 g de formatge parmesà
Preparació

En un recipient piquem els carbassons, les cebes i el pebrot molt fins. Ratllem la pastanaga i ho sofregim tot en una paella juntament amb les Herbes de Provença, l'all i el julivert fins que estiguin gairebé cuits. A aquest sofregit li afegim la llet, els ous i tres cullerades de pa ratllat.

Aboquem la barreja resultant en una font i ho cobrim tot amb formatge parmesà i després s'empolvora amb pa ratllat fins que tot estigui cobert. Enfornarem la font a 200ºC, durant 20 a 25 minuts (fins que estigui daurat).

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Vegetals i llegums
    Vegetariana
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Herbes Provença

Julivert