Mongetes amb fideus i musclos

Ingredients
  • 400 g de mongeta blanca cuita
  • 100 g de fideus "cabell d'àngel"
  • Brou de verdures 500g
  • 300 g de ceba
  • 2 llaunes de musclos en escabetx
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • 1 copa de vi blanc
  • Oli d'oliva verge extra
  • Una mica de sal
Preparació

Aclarim i escorrem bé les mongetes en un escorredor i les reservem a un costat.

Trossegem la ceba ben petita i la sofregim en una paella amb oli d'oliva durant 10 minuts a foc lent, mentre li anem afegint el pebre vermell dolç. Quan estigui dauradeta afegirem el got de vi blanc i el brou, deixant que es cogui durant 10 minuts més.

Més tard hi afegim les mongetes, els fideus i els musclos amb el líquid de l'escabetx, ho barregem tot durant 10 segons i ho deixem reposar almenys 6 minuts abans de servir perquè els fideus s'estovin i quedin perfectes.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Peix i marisc
    Vegetals i llegums
  • Temps total
    25 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Pebre vermell dolç

Sal marina escames