Moniatos caramel·litzats

Ingredients
  • 900 g de moniatos
  • Oli vegetal
  • 100 g de sucre
  • Sèsam torrat
Preparació

Rentem els moniatos i els tallem a tires llargues.

Els fregim en abundant oli durant uns minuts fins que estiguin lleugerament daurats (4 a 5 minuts). Els deixarem sobre una reixeta perquè s'escorrin l'oli.

Fem un caramel amb el sucre i 2 cullerades d'aigua. Ho deixem bullir sense parar de remenar i després ho deixem coure girant perquè es cogui regularment, fins a aconseguir un color marró clar (uns 6 minuts).

Aboquem el caramel sobre els moniatos, els empolvorem amb sèsam.

Servirem immediatament.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Dolç
  • Temps de preparació
    15 minuts
  • Temps de cuinat
    1 hora
  • Temps total
    1 hora 15 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats