Mousse de mango

Ingredients
  • 1 llauna de mango en almívar
  • 1 llauna de llet evaporada
  • 1 llauna de llet condensada
  • 1 llimona
  • Sucre
  • 3 sobres de gelatina
  • 2 formatges crema grans
  • 1 cullerada de colorant vegetal groc
Preparació

Batrem la llet evaporada fins que augmenti de volum. Posem a la liquadora la llet condensada i els formatges, afegim el colorant, el mango prèviament trossejat, el suc d'1 llimona i el sucre.

Ho barrejarem amb la llet evaporada i la gelatina dissolta prèviament i finalment li afegirem uns trossets de mango. Ho deixarem a la nevera per 24 hores. La fruita sobrant la liquarem amb l'almívar i una mica de sucre i ho farem servir per banyar la part superior del mousse al servir-lo.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Dolç
    Vegetariana
  • Temps de cuinat
    1 hora 30 minuts
Average: 4.8 (4 votes)

Productes relacionats