Mousse de papaia

Ingredients
  • 300 g de papaia en almívar
  • 125 g de formatge fresc Quark
  • 1 cullerada de mel
  • 2 fulles de gelatina
  • 2 clares d'ou
  • 1 branca de menta fresca
  • 50 g de mores vermelles
  • Sal
Preparació

Hidratem la gelatina amb aigua freda i reservem.

Triturem la papaia i la barregem amb el Quark i la mel. Escalfem dues cullerades del puré de papaia. Escorrem la gelatina i la diluïm en el puré calent. Afegim a poc a poc la resta del puré de papaia, barrejant-ho tot amb unes varetes, mentre muntem les clares d'ou amb una mica de sal i les barregem de forma envoltant amb el puré.

Distribuïm la mousse en copes i les deixem a la nevera quatre hores fins que qualli. Les servirem amb unes mores i unes fulletes de menta fresca tallada.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Per l'estiu
    Dolç
Average: 5 (5 votes)

Productes relacionats

Sal marina gruixuda