Muffins d'espècies

Ingredients
  • 400 g de farina
  • 200 g de mantega
  • 75 g de vainillina
  • 2 ous
  • Llevat
  • Anís en gra
  • Canyella mòlta
  • Clau mòlt
  • 25 g de llimona confitada ja picada
  • 25 g de taronja confitada ja picada
  • 50 g de panses picades
  • 50 g d'ametlles picades
  • 2 pomes
  • 1 pera
  • 2 cullerades de sucre morè
  • 1 llimona
Preparació

En un bol, batem la mantega amb el sucre. Quan s'hagi format una pasta uniforme, afegirem els ous i seguirem barrejant.

En un altre bol, barrejarem 300 g de farina amb una culleradeta de llevat. Afegirem una culleradeta d'anís gra, de canyella i mitja de clau, la llimona, la taronja, les panses, les ametlles i la meitat de la mantega i el sucre prèviament batut. Barregem i afegim la resta de la mantega -anem remenant -.

Pastem sobre una superfície harinada, on repartirem la massa en vuit motlles per a magdalenes i les enfornarem 20 minuts a 160 ºC.

Per a la compota, pelarem i tallarem les fruites en vuitens. Seguidament escalfem la mantega amb el sucre en una olla fins a formar un caramel. Li afegim la fruita i el suc de mitja llimona i la seva pell ratllada. Ho tapem i ho deixem coure 15 minuts a foc baix.

Un cop acabada la compota la repartirem per sobre de les vuit magdalenes prèviament enfornades.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Dolç
  • Temps total
    1 hora 30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Anís estrellat

Canyella

Vainilla