Ingredients
              - 1L de llet
 - 6 galetes maria
 - Sucre
 - Canyella
 - Maicena
 - Vainilla en branca
 - 1 llimona
 - 4 ous
 
Preparació
              Coem la llet amb la vainilla, la canyella en branca i la pell de llimona sense deixar que arribi a bullir. Retirem la pell de llimona i ho deixem refredar. Posem en un bol gran, el sucre (4 cullerades), la Maicena (2 cullerades) i els rovells d'ou (4), ho barregem tot bé fins a formar una massa compacta. En aquest punt hi afegim la llet al recipient i ho movem fins que estigui ben dissolt.
D'altra banda, posem al foc un cassó, i coem aquesta barreja, sense deixar de remenar fins que espesseixi. Després posem al fons d'uns bols les galetes maria, picades, tirem la crema a sobre i finalment empolvorem amb canyella mòlta.
  - 
  Tipus de receptaPostre
 - 
  Temps total45 minuts