Pa amb all i sal fumada

El pa amb all és una de les receptes més fàcils de preparar, a més és deliciós i agrada a tothom
Ingredients
  • Pa baguette (1 barra)
  • All granulat (5 culleradetes)
  • Oli d'oliva verge (1/2 got)
  • Julivert mòlt DANI (3 cullerades)
  • Sal fumada DANI (a el gust)
  • Pebre negre mòlt (1/2 culleradeta)
Preparació
  1. Començarem a preescalfar el forn a 180º.
     
  2. En un bol, barregem l'oli d'oliva, l'all granulat, el pebre negre mòlt i el julivert. Aconseguint una barreja homogènia.
     
  3. Seguidament, tallarem el pa en llesques d'1 cm de gruix. Agafem la barreja realitzada anteriorment i la untarem sobre el pa amb una quantitat generosa.
     
  4. Col·loquem les llesques en una safata per al forn i ho deixem coure durant aproximadament 10 minuts fins que el pa quedi daurat.
     
  5. El retirem de forn, empolvorem per sobre sal fumada, el deixem temperar i a gaudir.
  • Cantitats
    8
  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Tipus de cuina
    Mediterrània
  • Temps de preparació
    10 minuts
  • Temps de cuinat
    10 minuts
  • Temps total
    20 minuts
Average: 5 (1 vote)

Productes relacionats

All i julivert

Julivert

Pebre negre

Sal fumada