Pa de pessic amb anís

Ingredients
  • 300 g de farina
  • 250 g de sucre
  • Llevat
  • 3 ous
  • 1 tasseta de llet
  • Oli de gira-sol
  • Anís
  • 1 llimona
  • Mantega
  • Sal
Preparació

Per començar agafem els ous i separem les clares dels rovells. Col·loquem les clares en un bol ben sec i les batem a punt de neu. En aquest mateix recipient, hi afegim la farina tamisada amb les dues cullerades de llevat i barregem lentament per no perdre la esponjositat de les clares.

En un altre recipient barregem el sucre amb els rovells, l'oli, la llet, una cullerada d'anís i la sal. A aquesta última barreja li afegirem el contingut del bol amb les clares d'ou i la farina. Finalment, afegim la ratlladura de la pell d'una llimona, només la part groga.

Preescalfem el forn a 180º. Untem un recipient rectangular amb la mantega i ho empolvorem amb una mica de farina (per evitar que s'enganxi). Hi tirem dins la preparació i el posem a enfornar. Quan les vores del pa de pessic s'enfosqueixin, podem punxar amb un escuradents i si surt net és que està acabat. Per decorar podem posar sucre glacé per sobre.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Dolç
  • Temps de preparació
    15 minuts
  • Temps de cuinat
    45 minuts
  • Temps total
    60 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Sal marina gruixuda