Daurades per fora i cremós per dins, us ensenyem a preparar unes delicioses pastissos d'cranc.
      
                    
                    
  Ingredients
              - Llaunes de carn de cranc DANI (3 llaunes)
- Ou (1 unitat)
- Maionesa (1 tassa)
- Sal (1 culleradeta)
- Pebre de caiena mòlta (1/2 cullerada)
- Pebre negre mòlt (1/2 cullerada)
- Julivert full (2 cullerades)
- Pa ratllat (1 tassa)
- Oli d'oliva verge (2 cullerades)
Preparació
              - 
	En un recipient hi afegim les llaunes de carn de cranc DANI, la maionesa, l'ou, la sal, el pebre de caiena mòlta, el pebre negre mòlt i el julivert hora. Barregem tots els ingredients fins que tot estigui ben incorporat. 
- 
	Amb les mans, agafem la massa i anem donant forma d'hamburguesa. Un cop tinguem la forma feta, el arrebossarem amb una fina capa de pa ratllat. 
- 
	Escalfem una paella i posem oli, fregim la coqueta 5 minuts a cada costat fins que quedin daurats. Si veiem que es posa daurat molt ràpid, baixem el foc. 
- 
	Servim al plat i llest per menjar. Es pot menjar sol o acompanyat. 
 
  - 
  Cantitats6 racions
- 
  Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
- 
  Tipus de cuinaAmericana
- 
  Temps de preparació20 minuts
- 
  Temps de cuinat10 minuts
- 
  Temps total30 minuts
 
   
   
   
  