Pastís de cranc

Daurades per fora i cremós per dins, us ensenyem a preparar unes delicioses pastissos d'cranc.
Ingredients
  • Llaunes de carn de cranc DANI (3 llaunes)
  • Ou (1 unitat)
  • Maionesa (1 tassa)
  • Sal (1 culleradeta)
  • Pebre de caiena mòlta (1/2 cullerada)
  • Pebre negre mòlt (1/2 cullerada)
  • Julivert full (2 cullerades)
  • Pa ratllat (1 tassa)
  • Oli d'oliva verge (2 cullerades)
Preparació
  1. En un recipient hi afegim les llaunes de carn de cranc DANI, la maionesa, l'ou, la sal, el pebre de caiena mòlta, el pebre negre mòlt i el julivert hora. Barregem tots els ingredients fins que tot estigui ben incorporat.

  2. Amb les mans, agafem la massa i anem donant forma d'hamburguesa. Un cop tinguem la forma feta, el arrebossarem amb una fina capa de pa ratllat.

  3. Escalfem una paella i posem oli, fregim la coqueta 5 minuts a cada costat fins que quedin daurats. Si veiem que es posa daurat molt ràpid, baixem el foc.

  4. Servim al plat i llest per menjar. Es pot menjar sol o acompanyat.

  • Cantitats
    6 racions
  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Tipus de cuina
    Americana
  • Característiques
    Peix i marisc
  • Temps de preparació
    20 minuts
  • Temps de cuinat
    10 minuts
  • Temps total
    30 minuts
Average: 3 (2 votes)

Productes relacionats

Julivert

Pebre negre

Sal fumada