Pastís de formatge

Ingredients
  • 150 g de galetes
  • 60 g de mantega
  • 8 g de gelatina en pols
  • 300 g de crema per batre
  • 1 llauna de mango
  • 250 cc d'aigua
  • 500 g de crema de formatge
  • 300 g de sucre
  • Canyella mòlta
  • sal
Preparació

Per a la base de galeta, piquem les galetes juntament amb 2 cullerades de sucre i una mica de sal. Barregem bé i afegim la mantega fosa. Seguim barrejant fins aconseguir una massa més o menys uniforme. En un recipient per forn desmuntable, repartim la base de galeta formant una fina capa.

D'altra banda, dissolem la gelatina en aigua tèbia i la barregem amb el mango prèviament trossejat.

En un altre recipient anem barrejant la crema de formatge juntament amb 200 g de sucre. Afegim també una culleradeta de canyella per donar mes gust de tota la barreja.

Finalment, omplim el nostre motlle, primer amb la barreja de crema de formatge i per finalitzar hi afegim la capa de gelatina de mango. El reservem a la nevera un mínim de 2 hores perquè la crema ens qualli. Podem presentar-lo amb trossos de mango sobre de la gelatina per donar-li un aspecte més apetitós.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Dolç
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Canyella

Sal marina gruixuda