Pastissets de mango

Ingredients
  • 6 cassoletes de pasta brisa
  • 1 llauna de mango en almívar
  • 1 caixa de gelatina de llimona
  • 200 ml de nata líquida
Preparació

Obrim la llauna i escorrem el mango, reservem l'almívar, i partim la fruita en trossos.

En un pot posem una mica d'aigua, l'escalfem i diluïm la gelatina de llimona, li afegim una mica d'almívar del mango i la nata líquida, remenant bé perquè es barregi tot, i ho deixem refredar. Aboquem aquesta salsa al fons de les cassoletes, prèviament fornejades, i reservem. Poc abans de servir, col·loquem al centre de la salsa de llimona els trossets de mango. Per decorar escampem per sobre una mica de l'almívar del mango.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Dolç
  • Temps total
    20 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats