Peix al pebre i comí

Ingredients
  • 4 filets de mero
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 3 cebetes
  • 4 grans d'all
  • 1 pebrot verd
  • 2 pastanagues
  • 1/2 culleradeta de ají mòlt
  • 2 tasses de tomàquet picat
  • 1 cullerada de comí en pols
  • Un polsim de pebre de caiena
Preparació

En una paella calenta amb l'oli a foc moderat, afegirem les cebetes saltejant-les i removent-les amb freqüència, durant 3 minuts aproximadament. Afegim l'all i cuinem un minut més.

Incorporem el pebrot, les pastanagues i l'ají mòlt i cuinem durant 5 minuts a foc lent. Finalment afegim el tomàquet i ho deixem un parell de minuts més. Reservem el pebrot i triturem la resta dels ingredients per crear una fina salsa.

Empolvorem els filets amb el comí i el pebre pels dos costats, i els col·loquem a la paella, la tapem i cuinem a foc lent de 10 a 15 minuts.

Col·loquem els filets a sobre de la salsa al plat i col·loquem els pebrots que hem reservat abans a manera de decoració.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Peix i marisc
    Vegetals i llegums
  • Temps total
    45 minuts
Average: 5 (1 vote)

Productes relacionats