Pinxos moruns

Ingredients
  • 1kg de carn de xai
  • 3 tomàquets
  • 1 cullerada gran de salsa de tomàquet
  • 2 llimones
  • 1 ceba
  • Assaonador Pinxos
  • Oli d'oliva
  • Sal
Preparació

Tallem la carn a trossos petits per aconseguir un adob millor i també piquem la ceba. En un recipient gran barregem la carn, la ceba picada, el suc de dues llimones i 2 cullerades de l'assaonador per pinxos.

Tapem el bol amb film de cuina i deixem reposar la barreja durant una hora a la nevera.

Seguidament posem els trossos de carn, el tomàquet i el pebrot verd (prèviament tallats) en les broquetes. Rostim a la brasa o a la planxa movent els pinxos de tant en tant fins que la carn estigui totalment cuita i comenci a daurar-se.

Abans de servir, salpebrem al gust i assaonem una mica més els pinxos amb l'assaonador de pinxos per potenciar el sabor.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
  • Temps total
    30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Broquetes

Sal marina gruixuda