Pizza camperola

Ingredients
  • 200 g de carn picada
  • 500 g de farina
  • 20 g de llevat premsat
  • Assaonador gust Itàlia
  • 300 g de tomàquets
  • 1 pa remullat en llet
  • 2 ous
  • 50 g mozzarella
  • 1 ceba
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
  • Sal
Preparació

Diluïm el llevat en 1/4 tassa d'aigua tèbia i la barregem amb la farina, l'oli, la sal i una mica d'aigua tèbia si fos necessari. Pastem lleugerament la massa i la deixem reposar en un lloc temperat durant 45 minuts.

Estirem la massa i la posem al forn durant 25 minuts. Mentrestant, fregim la carn amb la ceba picada i quan aquesta prengui un color daurat, afegirem el pa esmicolat, els ous batuts i dues cullerades de l'assaonador gust Itàlia. Finalment afegirem els tomàquets i ho ofegarem tot durant 10 minuts.

Seguidament traurem la pizza del forn, un cop comenci a estar torrada, i la farcirem amb la carn, la mozzarella i mes ceba tallada a rodanxes per sobre i tornarem a col·locar-la al forn per acabar de torrar la pizza al punt desitjat.
 

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Pebre negre

Sabor Itàlia

Sal marina gruixuda