És una pizza amb la base feta de massa de coliflor, aportant un sabor saborós, cruixent i molt saludable.
      
                    
                    
  Ingredients
              - Coliflor (500 gr)
- Aigua (1/2 got)
- Farina d'arròs (1 tassa)
- Farina de cigró (1 tassa)
- sal
- Tomàquet Cherry (a el gust)
- Orenga (1 culleradeta)
- Pebre negre mòlt (1 culleradeta)
- Oli d'oliva verge extra (1 culleradeta)
- Tomàquet fregit (4 cullerades)
- Ceba granulada (1 culleradeta)
Preparació
              - Prèviament escalfem el forn a 200ºC.
 
- Trossegem el coliflor, el trobem a una paella sense oli i ho deixem daurar uns 5 minuts. I després ho deixem refredar.
 
- Hem de eliminar l'aigua de la coliflor, per a això farem servir una gasa i prémer perquè surti tot el líquid que conté.
 
- En un bol incloem la coliflor, la farina d'arròs, la farina de cigró, sal i pebre mòlt. Pastem fins que aconseguim una massa llista per donar-li forma amb les nostres mans o amb l'ajuda d'un corró enfarinat.
 
- Col·loquem la base en una safata i la posem al forn durant 25 minuts.
 
- Traiem la pizza i afegirem la salsa de tomàquet, els tomàquets cherrys tallats per la meitat i l'orenga. Posem al forn 10 minuts més.
 
- Hi tirem un raig d'oli d'oliva i ceba granulada per sobre i a gaudir.
 
  - 
  Cantitats1
- 
  Tipus de receptaPlat principal
- 
  Tipus de cuinaMediterrània
- 
  Temps de preparació5 minuts
- 
  Temps de cuinat40 minuts
- 
  Temps total45 minuts
 
   
  