Prepara un deliciós poke bowl de salmó a casa amb aquesta recepta fàcil i saludable. Combina trossos frescos de salmó cru amb arròs de sushi i una varietat de vegetals frescos.
      
                    
                    
  Ingredients
              - 200 grams d'arròs de sushi
- 200 grams de salmó fresc
- 1 mànec madur
- 1 alvocat madur
- 1 tassa de faves d'edamame
- Ceba fregida cruixent
- 50 grams d'algues wakame, hidratades
- 4 raves, tallats a rodanxes fines
- Sèsam torrat
Preparació
              - Cuina l'arròs de sushi seguint les instruccions del paquet. Un cop cuit, deixa-ho refredar a temperatura ambient.
- En un bol gran, col·loca l'arròs de sushi refredat com a base.
- Talla el salmó en cubs i afegeix-los sobre l'arròs.
- Talla el mànec en cubs i distribueix-lo com a la foto.
- Realitza el mateix amb l'alvocat tallat a rodanxes i col·locat al voltant del bol.
- Empolvora la ceba fregida cruixent Dani, les algues wakame hidratades, els raves a rodanxes i les faves de edamame cuites sobre el bol.
- Empolvora el sèsam torrat sobre el poke bowl.
 
  - 
  Cantitats2 persones
- 
  Tipus de receptaPlat principal
- 
  Tipus de cuinaHawaiana
- 
  Temps de preparació20 minuts
- 
  Temps de cuinat10 minuts
- 
  Temps total30 minuts
 
  