Pollastre al forn gust barbacoa

Ingredients
  • 4 pits de pollastre
  • 1 kg de patates
  • 3 pebrots verds
  • 1 ceba gran
  • 2 gots de vi blanc
  • Sal
  • Pebre vermell dolç
  • Julivert
  • 8 grans d'all
  • Pebre negre
  • Condiment barbacoa
  • Oli d'oliva
Preparació

En un bol preparem els pits de pollastre amb una mica de sal, 1 got de vi blanc i ho especiem amb una cullerada de condiment barbacoa. Deixem macerar la barreja durant 2 hores perquè els pits agafin tot el gust.

Preescalfem el forn a uns 200ºC per posar els pits de pollastre sobre la placa del forn. Ho cobrim amb paper de plata i ho deixem coure durant 20 minuts.

Al mateix temps que es cou el pollastre, preparem en un bol les patates prèviament tallades a tires juntament amb l'altre got de vi, els pebrots verds tallats a rodanxes, la sal, el pebre vermell dolç, el pebre negre, la ceba, els grans d'all tallats en juliana, l'oli i una cullerada de l'assaonador barbacoa Dani. Ho barregem tot bé perquè quedi la salsa ben repartida.

Un cop cuits els pits, els traiem el paper de plata i escampem la barreja de les patates i l'amaniment al costat de els pits.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Barbacoa

Julivert

Pebre negre

Pebre vermell dolç

Sal marina gruixuda