Pollastre fregit cruixent

No et perdis la recepta de pollastre fregit extra cruixent amb l'autèntic arrebossat a l'estil americà gràcies a l'preparat per arrebossat que ofereix DANI.
Ingredients
Preparació
  1. En un bol afegim llet, sal, pebre negre, pebre vermell dolç i gingebre. Incorporem les aletes de pollastre i les deixem macerar al menys durant 4 hores a la nevera perquè el sabor s'incorpori bé.

  2. En un bol barregem la farina, sal, pebre i pebre vermell dolç. En un altre bol batem els ous.

  3. Empanamos les aletes de pollastre seguint aquest procés: primer passar per la barreja de farina, després l'ou i finalment una capa de preparat per a arrebossat DANI. Per aconseguir una textura extra cruixent, repetirem el procés d'ou i el preparat per arrebossat.

  4. Les fregim durant 5 minuts i llest per gaudir d'unes delicioses aletes de pollastre extra cruixents.

 

  • Cantitats
    4
  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Tipus de cuina
    Mediterrània
  • Característiques
    Carn
  • Temps de preparació
    15 minuts
  • Temps de cuinat
    4 minuts
  • Temps total
    20 minuts
Average: 5 (3 votes)

Productes relacionats

Gingebre

Pebre negre

Pebre vermell dolç

Preparat per arrebossats (sense gluten)