Pollastre rostit estil silvestre

Ingredients
  • 1 pollastre sencer
  • Pebre vermell dolç
  • All mòlt
  • Nou moscada
  • 1 ceba
  • Herbes i baies silvestres
  • 1 culleradeta de pebre negre mòlt
  • Oli d'oliva
  • Sal
Preparació

Untem el pollastre amb oli d'oliva i ho empolvorem amb el molinet herbes i baies silvestres. El posem en una safata per forn.

En un recipient a part, barregem l'all mòlt, el pebre vermell dolç i la nou moscada. Un cop feta la barreja, introduïm una cullerada de la mateixa dins del pollastre juntament amb la ceba tallada en 4 trossos. La resta de la barreja la empolvorem per sobre del pollastre. Un cop amanit, tapem la safata del pollastre amb paper d'alumini i la posem al forn a 200ºC durant una hora. Un cop transcorregut aquest temps, retirem el paper d'alumini i seguim fornejant el pollastre de 20 a 30 minuts més. De tant en tant, amb una cullera, anirem mullant el pollastre amb el suc que va deixant anar.

Un cop fornejat, el traiem del forn i el deixem que reposi durant 5 minuts abans de tallar-lo. Mentre deixem reposar el pollastre, posem el suc sobrant de la safata del forn en un bol. Servim el pollastre amb la salsa i acompanyat d'una amanida lleugera.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Carn
  • Temps total
    1 hora 30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Herbes i baies silvestres

Nou moscada

Pebre negre

Pebre vermell dolç

Sal marina gruixuda