Quiché de carbassons gratinada

Ingredients
  • 1 Massa Brisa
  • 3 carbassons
  • 3 cebes tendres
  • 100 g de parmesà ratllat
  • 100 g de pinyons
  • 20 g d'alfàbrega fresca
  • 2 cullerades de molla de pa
  • Oli d'oliva
  • Una mica de sal
Preparació

Estenem la massa brisa folrant un motlle de pastís i li punxem el fons diverses vegades amb una forquilla.

Coem el pastís al forn, prèviament escalfat a 200 ºC de temperatura, durant 10 minuts. Tallem els carbassons i les cebes a rodanxes fines i les ofeguem en oli, a foc suau, fins que comencin a agafar color. Assaonem amb sal.

Triturem els pinyons amb el formatge ratllat, l'alfàbrega picada, la molla de pa i una mica d'oli. Omplim el fons del pastís amb les verdures ofegades i les cobrim amb la preparació anterior. Coem la quiche al forn prèviament escalfat a 200 ºC durant 15 minuts i la gratinem durant 5 minuts més.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Vegetals i llegums
    Vegetariana
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Alfàbrega

Sal marina gruixuda