Risotto amb cloïsses

Ingredients
  • 300 g d'arròs
  • 2 llaunes de cloïsses amb petxina
  • 1 brick de brou de peix
  • 3 cebes
  • Vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Julivert
  • Pebre negre
  • Sal
Preparació

En una olla posem a sofregir mitja ceba ben picadeta. Quan estigui ben ofegada afegim mitja copa de vi blanc i flamegem perquè desaparegui l'alcohol. Seguidament incorporem el brou de peix i ho deixem al foc. Aquest brou caldrà anar-lo incorporant a l'arròs sempre calent.

En una altra olla farem el risotto. La resta de la ceba la piquem molt fina i la ofeguem amb una mica d'oli, quan estigui transparent afegim l'arròs i ho cuinem una mica. A continuació afegim 4 cassons del brou, colat i calent. Afegim una mica de sal.

Anirem remenant perquè l'arròs deixi anar el midó i li afegirem brou a poc a poc a mesura que l'arròs el vagi absorbint.

Farem l'arròs a foc mitjà en uns 17 minuts. Quan porti 8 minuts coent li afegirem les cloïsses, prèviament escorregudes.

Quan l'arròs estigui cuit el barregem amb una nou de mantega.

A l'hora de servir l'acompanyarem amb un rajolí d'oli d'oliva, una mica de julivert i salpebrem al gust.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Arròs
    Peix i marisc
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Cloïsses

Julivert

Pebre negre

Sal marina amb llimona